Νίκος Πάγκαλος

Πρόεδρος του Ν.Σ. Λασιθίου

Αυτό ξεκαθάρισε με δήλωση του ο Νίκος Πάγκαλος, διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί από τον συνδυασμό τη θέση του νομάρχη Λασιθίου, μετά το θάνατο του Αντώνη Στρατάκη. Όπως μας είπε, δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και με δηλώσεις του στον 104.4 Fm, μας εξήγησε τη διαδικασία. Δηλ. θα συγκληθεί ο συνδυασμός, θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος νομάρχης, θα ορίσει νέο αντινομάρχη και θα πληρώσει τη θέση του νομαρχιακού συμβούλου που θα αδειάσει.

Η δήλωση του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου:

Με αφορμή τα όσα ακούγονται με τους εν δυνάμει υποψηφίους για τη θέση του Νομάρχη Λασιθίου, θέλω να δηλώσω τα εξής:

Ποτέ δεν πέρασε από τη σκέψη μου και πολύ περισσότερο ποτέ δεν εξέφρασα την επιθυμία, να είμαι υποψήφιος για τη θέση αυτή.
Έχω «το γνώθι σ’ αυτόν» και ξέρω που θα βάζω το εγώ και που το πρέπει. Επιτρέψτε μου μια λαϊκή ρήση: «εκειά που φτάνει η χέρα μου, κρεμώ το καλάθι».
Διαψεύδω κατηγορηματικά τις όποιες φήμες απ’ όπου κι αν προέρχονται, καλοπροαίρετες ή κακοπροαίρετες και δηλώνω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας απλός άνθρωπος, ένας καλός εργάτης και ένας έντιμος Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Χρέος μου όπως και όλων των νομαρχιακών Συμβούλων του συνδυασμού «Λασίθι – Κοινωνία Πολιτών» είναι, αναλογιζόμενοι τη βαριά κληρονομιά που μας άφησε ο αείμνηστος Νομάρχης μας Αντώνης Στρατάκης, δηλαδή η εκπλήρωση του οράματος του ο νομός Λασιθίου να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει.
Ως Πρόεδρος του Ν.Σ. ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα ώστε ο συνδυασμός να προχωρήσει ενωμένος ως το τέλος της θητείας του, δεδομένου ότι κανείς, μα κανείς, δεν προτάσσει τη φιλοδοξία από το καλό του νομού.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos