Ελληνική Μαθηματική εταιρείαΤο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. , Τομέας Μαθηματικών και Πληροφορικής και το Κέντρο Έρευνας Επιστήμης και Εκ-παίδευσης, απευθύνουν πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Η’ Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργανώνουν με θέμα «Μαθηματικά και Ανθρωπιστικές Επιστήμες».
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως και 9 Νοεμβρίου 2008 στην Αθήνα.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι: Μαθηματικά και Λογοτεχνία, Μαθηματικά και Γλώσσα, Μαθηματικά και Φιλοσοφία, Μαθηματικά και Κοινωνικές Επιστήμες, Μαθηματικά και Τέχνες, Μαθηματικά και Μουσική, Μαθηματικά και Επιστήμες της Αγωγής και Μαθηματικά και Οικονομία και Διοίκηση.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εργασίες ως απλοί σύνεδροι ή με ανακοίνωση καλούνται να το δηλώσουν με τη συμπλήρωση σχετικού εντύπου, το οποίο θα πρέπει να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2007.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από τους διοργανωτές στα τηλέφωνα 210-3688461 & 210-3688491 ή στο e-mail: gmparalis@primedu.uoa.gr

Για το Παράρτημα Λασιθίου της ΕΜΕ

Ο Πρόεδρος Ι. Σταμέλος

Print Friendly, PDF & Email

Από manos