αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, ταξίαρχος Μανώλης Πετάσης
αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, ταξίαρχος Μανώλης Πετάσης

Η πρώτη επαφή επίσημα με τα μέσα ενημέρωσης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/3) ο νέος αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Μανώλης Πετάσης. Στο καλωσόρισμα όσο και στις ερωτήσεις στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του και στη σχέση του με τον κόσμο της περιοχής, ζητώντας τη βοήθεια των κατοίκων για να υπάρξει ουσιαστική δουλειά.

Όπως μας είπε:

Κυρίες και Κύριοι

Μετά από σχετική απόφαση της Ηγεσίας του Σώματος, την οποία οφείλω να ευχαριστήσω για την τιμητική για εμένα επιλογή της, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, όπου αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω σε μια δύσκολη περίοδο για τη Χώρα μας, δεσμεύομαι να ασκήσω τα καθήκοντα μου με βασικές αρχές και κατευθυντήριους άξονες τη δικαιοσύνη, την ισονομία, τη διαφάνεια, το πνεύμα συνεργασίας και το σεβασμό προς όλους τους πολίτες για μια διοίκηση με δημοκρατικό ήθος και ανθρώπινο πρόσωπο.

ο Μανώλης Πετάσης με τον μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμο
ο Μανώλης Πετάσης με τον μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμο

Θέλω να διαβεβαιώσω  τους πολίτες και τους επισκέπτες του Νομού μας,  πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε κάθε αίτημα τους, σε κάθε πρόβλημα τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαμόρφωση και διαφύλαξη ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και προστασίας, για όλους, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, χωρίς διακρίσεις.

Επίσης θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι δίπλα στους αστυνομικούς  ¨όχι μόνο ως συνάδελφος και συνεργάτης, αλλά ως φίλος και αρωγός στα καθημερινά υπηρεσιακά και μη ζητήματα.

Ευελπιστώ στην εποικοδομητική συνεργασία και την συμπαράσταση όλων των φορέων του τόπου στο κοινό μας έργο και κάνω γνωστό ότι πρόθεση μου είναι μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών να αξιοποιήσουμε και πολλαπλασιάσουμε την εμπειρία όλων μας, στοχεύοντας στην αύξηση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, συμβαδίζοντας πάντα με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Τέλος θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο σας, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos