Πρώτη προσέγγιση στη Κάρπαθο του Harmony V
το Harmony V στα Πηγάδια

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από νησί έφυγε το κρουαζιερόπλοιο Harmony V . Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα νότια χωριά μας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να περιηγηθούν

στην πρωτεύουσα του νησιού . Οι επισκέπτες πήραν μια γεύση από την κουλτούρα μας , την αρχιτεκτονική μας , την παράδοση μας την φιλοξενία, τη μουσική και τους χορούς μας.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα νότια χωριά μας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να περιηγηθούν στην πρωτεύουσα του νησιού . Οι επισκέπτες πήραν μια γεύση από την κουλτούρα μας , την αρχιτεκτονική μας , την παράδοση μας την φιλοξενία, τη μουσική και τους χορούς μας.

Πρώτη προσέγγιση στη Κάρπαθο του Harmony V
υποδεχόμενοι τους ξένους μας

Οι εντυπώσεις και τα σχόλια του πληρώματος και των Αμερικανών επισκεπτών ήταν πολύ θετικές . Οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε το κρουαζιερόπλοιο να παραμένει περισσότερες ώρες στην Κάρπαθο.

Οι επόμενες ημερομηνίες προσέγγισης μέσα στο έτος 2017 , είναι οι εξής :

Κυριακή 28 / 05 / 2017 
Κυριακή 11 / 06 / 2017 
Κυριακή 17 / 09 / 2017 
Πέμπτη 21 / 09 / 2017 
Κυριακή 01 / 10 / 2017

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου συγχαίρει την κα Καλλιόπη Ρεΐση, τους συνεργάτες της, όλους όσους βοήθησαν για το μεγάλης σημασίας επίτευγμα , καθώς ανοίγουν οι ορίζοντες στην αγορά κρουαζιερόπλοιων !

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos