στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης στη σκηνή του REX
στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης στη σκηνή του REX

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 στο Κινηματοθέατρο REX στον Άγιο Νικόλαο η συναυλία της Μικτής Χορωδίας ΟΤΕ Αθηνών,

μιας από τις σημαντικότερες χορωδίες της Ελλάδος. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το Ωδείο Τέχνης Κρήτης.

Ευχαριστήσουμε θερμά την Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών και την υπεύθυνη της χορωδίας κα Κατερίνα Περίσση για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να πραγματοποιήσουν συναυλία στον Άγιο Νικόλαο καθώς έτσι μας δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μια χορωδία πολύ υψηλού επιπέδου στην περιοχή μας. Ευχαριστούμε επίσης τον μαέστρο κ. Δημήτριο Μπουζάνη και φυσικά τα μέλη της Χορωδίας για την εκπληκτική συναυλία που μας προσέφεραν.

Ευχαριστούμε ακόμη το Ωδείο Τέχνης Κρήτης για την καθοριστική συμμετοχή του στην διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για την παρουσία της παιδικής χορωδίας του που έδωσε μια άλλη νότα στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας, ξενοδοχείο “Mira Mare” για την φιλοξενία της Χορωδίας και ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου για την ουσιαστική βοήθεια του στις μετακινήσεις όπου και όποτε αυτές χρειάστηκαν, χωρίς την προσφορά των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επιπλέον για την προσφορά τους, τόσο τον κ. Γιάννη Υγειονομάκη για την μεταφορά της Χορωδίας στην οχυρή νησίδα της Σπιναλόγκας όσο και τον κ. Πελοπίδα Κακογιαννάκη για την ξενάγηση της πάνω σε αυτήν.

Κλείνοντας να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας:

ΠΑΟΔΑΝ, χορηγοί

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos