στις εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
στις εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στο πλαίσιο του 25ου Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, των εκπροσώπων στα συμβούλια μεταθέσεων και στο ΤΕΑΠΑΣΑ.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο μας κ. Καρακούδη Στυλιανό, ο οποίος ως υποψήφιος με την Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών Αστυνομίας (ΕΣΚΑ), συγκέντρωσε συνολικά 60 σταυρούς προτίμησης, ισοψηφώντας στη πέμπτη θέση με άλλους δύο συν υποψηφίους του, καταλαμβάνοντας θέση τακτικού μέλους στο νέο 15 μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Κατά την εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 3 συνδυασμοί, οι οποίοι έλαβαν τους εξής ψήφους:  ΕΣΚΑ: 77 (72,65%), Συνεργασία ΑΚΙΔΑ- ΝΕΣΠΑΑ: 21 (19,81%), Νέα ΠΝΟΗ: 8 (7,54%)

Για τον Συνδυασμό της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Αξιωματικών Αστυνομίας (ΕΣΚΑ) τα αποτελέσματα για το Δ.Σ. είχαν ως εξής :

ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης (έλαβε 74 σταυρούς)

ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας(έλαβε 70 σταυρούς)

ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος(έλαβε 69 σταυρούς)

ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ Αθανάσιος(έλαβε 65 σταυρούς)

ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος (έλαβε 60 σταυρούς)

ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός (έλαβε 60 σταυρούς)

ΠΕΤΡΟΥ Νικόλας (έλαβε 60 σταυρούς)

ΚΑΝΕΛΛΟΣ Γεώργιος (έλαβε 59 σταυρούς)

ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Σταυρός (έλαβε 59 σταυρούς)

ΓΟΥΣΙΑΣ Θεόδωρος (έλαβε 58 σταυρούς)

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ Αριστείδης(έλαβε 57 σταυρούς)

ΜΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗΣ Χρήστος (έλαβε 19 σταυρούς)

ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης (έλαβε 14 σταυρούς)

Η Ένωσή μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της, που με τη στήριξή τους και τη βοήθεια τους κατάφεραν να θέσουν τη Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών σε συνεχή ανοδική τροχιά. Το έργο και η πορεία που έχει χαράξει η Ένωση μας στα συνδικαλιστικά δρώμενα αδιαμφισβήτητα αναγνωρίστηκε από τους αντιπροσώπους Αξιωματικούς της Ομοσπονδίας μας, τοποθετώντας με την εκλογική τους προτίμηση τον εκπρόσωπο μας  στις υψηλότερες θέσεις για το Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos