Σε λειτουργία το mini site αποκλειστικά για τον κορωνοϊό στην ιστοσελίδα του δήμου οροπεδίου Λασιθίου
η πρώτη σελίδα του mini site ….

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, εναρμονιζόμενος με τις ανάγκες που ‘’γέννησε’’ η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την  πρόσβαση του πολίτη στην ενημέρωση, θέτει σε λειτουργία μέσα στην ιστοσελίδα του ένα νέο, mini site, για ό,τι συμβαίνει και ό,τι ανακοινώνεται για τον κορωνοϊό.

Οι πολίτες ,μπαίνοντας στο lasithi.gov.gr , θα μπορούν πλέον να βρίσκουν ό,τι αφορά τον COVID-19 μέσα στο Mini site που δημιουργήθηκε. Με banner στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας μας, lasithi.gov.gr,  οι εξελίξεις ,τα νέα, οι αποφάσεις του Δήμου και των Φορέων, χρήσιμα τηλέφωνα και τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης, καθώς και χρήσιμα link (ΕΟΔΥ, ΕΚΑΒ, ΓΓΠΠ κ.ά.) είναι πια συγκεντρωμένα, κατηγοριοποιημένα, και εύκολα στη χρήση και αναζήτησή τους από το κοινό. Με ένα κλικ στο lasithi.gov.gr , οδηγείστε στη νέα υποσελίδα μας: ‘’Πληροφορίες και Νέα για τον κορωνοϊό’’.

Ασπίδα μας από την πρώτη στιγμή είναι η ενημέρωση, και ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, καθημερινά και αδιάλειπτα εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο την ασφαλή ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού.

Επισυνάπτεται το link:  https://lasithi.gov.gr/ola-gia-ton-koronoio/

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos