και εδώ οι επαγγελματίες ασφυκτιούν
και εδώ οι επαγγελματίες ασφυκτιούν

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο Ίτανος , πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκατό και πλέον ελεύθερων επαγγελματιών  της πόλης μας, ασφαλισμένων στον Ο.Α.Ε.Ε. απ΄όλους τους κλάδους. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις οφειλές των ασφαλισμένων  προς το Ταμείο. Στη συζήτηση εκφράστηκαν απόψεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος και πάρθηκαν αποφάσεις ως προς τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Συγκροτήθηκε 10μελής επιτροπή η οποία αναλαμβάνει την  ενημέρωση των ασφαλισμένων και τον συντονισμό των ενεργειών μας.

Η άδικη, παράνομη και αντισυνταγματική αντιμετώπιση του Ταμείου απέναντι στους ασφαλισμένους του, πρέπει να αντιμετωπιστεί με συλλογικό τρόπο και αποφασιστικότητα.  Η συμμετοχή όλων σ΄αυτόν τον αγώνα είναι επιβεβλημένη.

Αν σήμερα 380.000 ασφαλισμένοι του  Ο.Α.Ε.Ε. αδυνατούν να καταβάλλουν τις εισφορές τους στο ταμείο, δεν είναι επειδή είναι «απατεώνες», είναι επειδή είναι ανήμποροι. Ανήμποροι να καταβάλλουν εισφορές που παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη, ανήμποροι να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ρυθμίσεις που είναι εκτός πραγματικότητας, ανήμποροι να καταβάλλουν τους απίθανους τόκους.

Καλούμε όλους τους ασφαλισμένους στον Ο.Α.Ε.Ε. να πλαισιώσουν ενεργά την προσπάθειά μας αυτή, με εγγραφή στους καταλόγους, με προτάσεις ή όποια άλλη βοήθεια μπορούν να προσφέρουν.

Τηλέφωνα  Επικοινωνίας:
Σπύρου Δημήτρης     6972915338
Σουλιώτη Κατερίνα    6945885335

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos