Λίγο πριν τον αγώνα

Α.Ο. Λατώ – Σ.Ο. Ηρακλείου

Φιλικός αγώνας με τη ευκαιρία του εορτασμού της «Μάχης της Κρήτης», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/5) στον ¶γιο Νικόλαο.
Είκοσι σκακιστές και σκακίστριες του Α.Ο. ΛΑΤΩ και δώδεκα παιδιά από τον Σ.Ο. Ηρακλείου, που τώρα ξεκίνησαν να παίζουν σκάκι έφτιαξαν δυο ομάδες που αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε έναν αγώνα δυο γύρων.

Με την νικήτρια ομάδα του Αγίου Νικολάου, αγωνίστηκαν (κατά σειράν σκακιέρας) οι: Φρυσάλη Δήμητρα, Δατσέρη Ραφαέλλα, Γαλανάκη Αγγελική, Πετράκης Μάνος, Μαυρικάκης Σταύρος, Δασκαλάκης Μάνος, Μαυρικάκης Κώστας, Πιταροκοίλης Δίας, Μαρνέλλος Γιάννης, Νικολαράκης Αντώνης, Τσιχλής Χρήστος, Δασκαλάκη Κωνσταντίνα, Σαραντόπουλος Μαθιουδάκης Σταμάτης, Δατσέρης Γιώργος, Μαρμπούνη Μαρίνα και Πεδιαδιτάκης Φάνης.
Με την ομάδα του ΣΟΗ (που ενισχύθηκε από τους σκακιστές του ΑΟ ΛΑΤΩ, Μπιλανάκη Χάρη, Τσιχλή Γιάννη, Αλέξη Μανώλη και Χουρσανίδη Μανώλη) αγωνίστηκαν οι: Οικονομάκης Μάριος, Μπουνάκης Γιώργος, Μαραυγάκη Εύη, Μαραυγάκης Χάρης, Μπουρμπουδάκη Μελίνα, Φρατζέσκου Αλέκα, Τραπιεράκη Κατερίνα, Τραπιεράκης Γιάννης Φρατζέσκου Ελένη και Φραγκιαδάκης Ιάσων.

Την ομάδα από το Ηράκλειο (αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική κατηγορία) εκτός από τον ακούραστο Νίκο Παπανδρέου (γνωστό στους παλαιότερους από την θητεία του ως προπονητή στην ομάδα του Αγίου Νικολάου στα πρώτα της βήματα) συνόδευσαν και μερικοί γονείς παιδιών που αγωνίστηκαν.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος Δήμου Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos