το 15% των εργαζομένων στη πυρά της αξιολόγησης
το 15% των εργαζομένων στη πυρά της αξιολόγησης

Με μια πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας εξέφρασαν σήμερα – ημέρα της πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ- την αντίθεση τους στη διαδικασία αξιολόγησης οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Πάνω στην πυρά της αξιολόγησης βρέθηκε ένας εργαζόμενος που εκπροσωπούσε το 15% των υπαλλήλων  που αναγκαστικά κρίνονται ως ανεπαρκείς από αυτό το αναξιόπιστο σύστημα αξιολόγησης.

Λίγο αργότερα μία συναδέλφισσα του εκπροσώπησε την “αξιολόγηση” και ξεκίνησε να τιμωρεί το 15% για την “ανεπάρκεια” του.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του ΓΝΑΝ βρέθηκαν εκτός από το Σύλλογο Εργαζομένων και εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ Λασιθίου, του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγ. Νικολάου, της Λαϊκής Συσπείρωσης και του σωματείου συνταξιούχων Αγ. Νικολάου, που  απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου, όπου διατυπώθηκαν οι αντιρρήσεις των εργαζομένων στις διαδικασίες που ακολουθούνται.

Από αύριο Πέμπτη 10/7 ξεκινά η διανομή των φύλλων αξιολόγησης προς τους εργαζόμενους και ο Σύλλογος του ΓΝΑΝ θα ξεκινήσει  τη διαδικασία συλλογής τους έτσι ώστε να μην μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία σύνταξης των εκθέσεων αξιολόγησης, σύμφωνα με τη σχετικά απόφαση της ΓΣ του Συλλόγου και την κατεύθυνση της ΑΔΕΔΥ.

από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Γ.Ν.Α.Ν.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos