επίσκεψη στο εργοτάξιο των νέων φυλακών
επίσκεψη στο εργοτάξιο των νέων φυλακών

Η Πελαγία Πετράκη Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου και ο Μ. Κλώντζας Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εργοτάξιο των νέων φυλακών στις Κουρούνες Νεάπολης,  την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, μαζί με κλιμάκιο από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές (που είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους) και την κατασκευαστική εταιρεία Ιntrakat, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων του καταστήματος κράτησης στην Νεάπολη.

Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης η κυρία Σοφία Δρούκα, Διευθύντρια Κατασκευών Έργων Υποδομών Δικαιοσύνης δήλωσε ότι θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του έργου και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση για αυτό.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το υφιστάμενο κατάστημα κράτησης στην Νεάπολη προκειμένου να δουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και να αξιολογήσουν την επιτακτική ανάγκη άμεσης αναβάθμισης τους.

Η Πελαγία Πετράκη δήλωσε τη στήριξη και την στενή συνεργασία της με τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να «ξεμπλοκάρει το ζήτημα της χρηματοδότησης» του έργου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos