Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζομένων
… γιατί μας διώχνετε ;;;

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 2/3 στις 11.00 πμ στην είσοδο του Νοσοκομείου.οργανώνει το ΔΣ συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου

με κύριο αίτημα να μη γίνει καμιά απόλυση εργαζόμενου στην καθαριότητα, εστίαση, φύλαξη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ αναφέρονται τα παρακάτω:

Οι  Εργολαβικοί Εργαζόμενοι των Νοσοκομείων  βρίσκονται στον αέρα
Οδηγούνται σε απόλυση  με την μοριοδότηση που προβλέπει ο Νόμος 4430/2016 για την πρόσληψη προσωπικού Καθαριότητας – Φύλαξης – Εστίασης.
Ο κος Ξαθνός στη συνάντησή μας την Πέμπτη 23/2/2017 ήταν ασαφής. Αν και είπε ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη μοριοδότηση, οι οποίες θα ενταχθούν στο Νομοσχέδιο της Ψυχικής Υγείας, ξεκαθάρισε ότι δεν θα διασφαλίζουν την εργασία των υπαρχόντων Εργολαβικών Εργαζομένων.
Στα πλαίσια των αντίστοιχων κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζουμε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 πμ στην είσοδο του Νοσοκομείου.
Διεκδικούμε να μη γίνει καμιά απόλυση  εργαζόμενων στην καθαριότητα, εστίαση, φύλαξη, συνεχή και σταθερή δουλειά για όλους.

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, συμπαράσταση εργατικού κέντρου Λασιθίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργολαβικά εργαζόμενων στη καθαριότητα, εστίαση και φύλαξη στα νοσοκομεία και όχι μόνο.

Θεωρούμε ότι πρέπει να διασφαλιστεί η εργασία των υπαρχόντων εργαζόμενων και να μη γίνει καμία απόλυση  καθώς και  να διασφαλιστεί σταθερή δουλειά με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και μισθούς.

Είμαστε στο πλευρό όλων των εργολαβικά  εργαζόμενων στο Νομό Λασιθίου και καλούμε  σε συμπαράσταση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζόμενων του ΓΝΑΝ την Πέμπτη 2 Μαρτίου στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Εμμ. Πεπόνης                                    Εμμ. Κοκολάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos