Αχ! αυτά τα φαντάσματα

Θεατρική Ομάδα Ιεράπετρας

Για άλλη μια φορά μας, έκανε περήφανους η θεατρική ομάδα του Δήμου μας! Η άριστη παρουσία της στο 3° Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στον Έβρο που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορεστιάδα κι διοργανώθηκε από το «Θρακικό Κέντρο Πολιτισμού – Διόνυσος» με την παρουσίαση της παράστασης «Αχ αυτά τα φαντάσματα» του Ε. Ντε Φίλιππο σε σκηνοθεσία Αλέξη Μαχαιρά, είχε ως αποτέλεσμα, πλήθος διακρίσεων:

1° Βραβείο καλύτερης παράστασης, Βραβείο σκηνθεσίας, Βραβείο Κοινού, Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου, Βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου.

Η θεατρική μας ομάδα έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι έχει τεράστια δυναμική και ικανότητες ανεξάντλητες, ώστε να αποτολμά να ανεβάζει με επιτυχία σπουδαία έργα τόσο κωμικά, όσο και δραματικά, για μεγάλους αλλά και για μικρούς θεατρόφιλους. Επιπλέον, αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της πολιτιστικής Ιεράπετρας με πρεσβείες δυναμικές και δραστήριες, από το Ηράκλειο της Κρήτης ως την Αθήνα, την Καρδίτσα, τη Νέα Ορεστιάδα, την Κύπρο και την Πολωνία.
Αισθανόμαστε περήφανοι για τους συμπολίτες μας ερασιτέχνες εργάτες της θεατρικής Τέχνης, που θυσιάζοντας, στο όνομα της αγάπης τους για τη σύνθετη αυτή Τέχνη, πολύτιμο ελεύθερο χρόνο ακόμη και προσωπικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, καταθέτουν από κάθε θέση – πάνω στη θεατρική σκην και πίσω από αυτήν – ένα μέρος της ψυχής τους, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια διαρκώς να «ανεβαίνουμε λίγο ψηλότερα» στην πολιτιστική σκάλα που οδηγεί στην ολοκλήρωση μας ως «προσώπων» και υπεύθυνων μελών της κοινωνίας που ζούμε.

Από το Δήμο Ιεράπετας.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos