ένα καλό κυνηγόσκυλο κοστίζει πολλά.....
ένα καλό κυνηγόσκυλο κοστίζει πολλά…..

Το είχαμε πει και το είχαμε γράψει ήδη από το 2012, ότι κυνηγόσκυλα αφαιρούνται από τους ιδιοκτήτες τους, αλλά πρώτη φορά γίνεται σχετική σύλληψη.

Συνελήφθησαν, τη Τρίτη (18.11.2014) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε χθες (18.11.2014) το πρωί, από δύο ημεδαπούς ηλικίας 50 και 65 ετών, νυχτερινές ώρες της 17.11 προς 18.11.2014, άγνωστοι αφαίρεσαν από ιδιόκτητους χώρους παρακείμενα των οικιών τους, 5 συνολικά κυνηγετικά σκυλιά.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, προέκυψε ότι η εν λόγω πράξη διαπράχθηκε από τον 41χρονο και τον 24χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριους χώρους ιδιοκτησία των συλληφθέντων, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα σκυλιά τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Μια σκέψη στο “Συλλήψεις για κλοπή κυνηγετικών σκυλιών, στο Λασίθι”
  1. Είναι μια ιστορία που πάει πίσω χρόνια. Η Αστυνομία δεν έπρεπε να συλλάβει τους κλέφτες, αλλά να τους παρακολουθήσει για να δει που θα έδιναν τους σκύλους ……..

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.