συμβολική δράση στο Γηροκομείο Ιεράπετρας
θυροκολλώντας τα αιτήματα σου Συλλόγου

Σε συμβολική δράση προχώρησε σήμερα 03/04 στις 11:00 το πρωί ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Λασιθίου στο Γηροκομείο Ιεράπετρας θυροκολλώντας τα αιτήματα σου Συλλόγου τα οποία είναι:

  • Να ανακληθεί αμέσως η απόφαση διακοπής λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράπετρας.
  • Το Κράτος να αναλάβει τώρα την ευθύνη της λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την άμεση και απρόσκοπτη λειτουργία της. Άμεσα η κυβέρνηση να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία για έκδοση άδειας, τήρηση κανόνων υγιεινής, ανάληψη της ευθύνης της μισθοδοσίας των εργαζομένων ώστε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα που οφείλονται και να εξασφαλιστεί η τακτική τους μισθοδοσία, χωρίς καμία περικοπή και χωρίς να γίνει καμία απόλυση.
  • Να στελεχωθεί η δομή με τη μορφή του κατεπείγοντος με μόνιμο προσωπικό όλων των απαραιτήτων ειδικοτήτων, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει, με όρους ασφάλειας και αξιοπρέπειας για τους περιθαλπόμενους και τους εργαζόμενους, την πανδημία.
  • Να εξασφαλιστεί, επίσης, η αξιοπρεπής φιλοξενία και περίθαλψη των ηλικιωμένων με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και χωρίς καμία παρακράτηση από την σύνταξή τους.  
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos