easy cruiseΨήφισμα προς τον Πρωθυπουργό αλλά και την υπουργό Εξωτερικών κα. Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο θα δηλώνει τη συμπαράσταση του στον δοκιμαζόμενο λαό ου Λιβάνου, αποφάσισε να στείλει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης (24.7).
 
Το ψήφισμα ανέλαβε να γράψει η δημοτική σύμβουλος αι δικηγόρος κα. Σοφία Καραμανώλη.
 
Εξάλλου η κα. Καραμανώλη πρότεινε προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να προσεγγίσουν τον επιχειρηματία κ. Στέλιο Χατζηιώαννου, ο οποίος πρόκειται να ασχοληθεί και με τις κρουαζιέρες στο Αιγαο.
 
Ειδικότερα, επειδή έχει ακουστεί ότι ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ενδιαφερθεί για την πόλη του Ηρακλείου, τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να προωθήσουν το θέμα με κύριο στόχο …. για να είναι η μόνη πόλη της Κρήτης που θα φιλοξενεί τα κρουαζιερόπλοια.
 
Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Λουκαράκης μάλιστα ανέφερε ότι κ. Κυριακούλης έχει αναλάβει την προβολή της μαρίνας.
 
Ο κ. Δατσέρης τόνισε το έλλειμμα της εκπαιδευτικής υπδομής και ζήτησε τη δημιουργία και την ίδρυση 2ου Λυκείου. Ενώ αρκετοί διαμαρτύθηκαν για την εικόνα της πόλης, παντού μαγαζιά και σκουπίδια.
 
Στα υπόλοιπα προγραμματισμένα θέματα έγινε αποδοχή χρηματοδοτήσεων και τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2006 .
 
Εγκρίθηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Αγίου Νικολάου και ΟΣΚ Α.Ε. για το έργο: Μελέτη – κατασκευή και επίβλεψη κολυμβητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Αγίου Νικολάου, Α΄ φάση, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι διαμαρυρίες για την έλλειψη μία δεύτερης βοηθητικής.
 
Ενώ έγινε ενημέρωση επί του Γ΄ Κ.Π.Σ. και πρόταση – απόφαση επί των προκηρυχθέντων μέτρων του Γ΄ ΚΠΣ 7.4 & 4.2 κ..ά.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos