συμπαράσταση στην Ιεράπετρα από ΛΑ.Ε. Λασιθίου
ο Κ. Δερμιτζάκης στη συγκέντρωση

Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε Λασιθίου με τον πρώην βουλευτή Λασιθίου Κ. Δερμιτζάκη και το συντονιστή της οργάνωσης Λασιθίου Δ. Γιαννίδη  παραβρέθηκε την Πέμπτη 29/9 στη  συγκέντρωση στην Ιεράπετρα Λασιθίου  ενάντια στην αποψίλωση των υπηρεσιών της Ιεράπετρας (γραφείο ΔΕΗ, αστυν. τμήμα).

Ο Κ. Δερμιτζάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι τα κόμματα της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμια τις καρέκλες και τους μισθούς τους, συνεχίζουν το μεγάλο ξεπούλημα και την καταστροφή της πατρίδας μας εφαρμόζοντας την ίδια πολιτική με τους προηγούμενους. Οφείλουν άμεσα να σταματήσουν την καινούργια αυτή αδικία εις βάρος της Ιεράπετρας, ο λαός της οποίας  δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η ερήμωση και η υποβάθμιση που ξεκίνησε και συνεχίζεται με τα παλιά και τα νέα μνημόνια.
H Λαϊκή Ενότητα Λασιθίου καλεί τα μέλη και τους φίλους της  να παραβρεθούν στη Νομαρχιακή Συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα 3/10 και ώρα 19.00 στην μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Ιεράπετρα, όπου θα συζητηθούν τα τρέχοντα πολιτικά αλλά και τοπικά ζητήματα..
Γραφείο Τύπου Λαϊκής Ενότητας Λασιθίου
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos