Ηγουμενίδης, Μουδατσάκης, Ζερβός,
Ηγουμενίδης, Μουδατσάκης, Ζερβός,

Τα προβλήματα των νοσοκομείων Λασιθίου ήταν το αντικείμενο συζήτησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, το Δημοτικό Σύμβουλο- ιατρό χειρουργό του ΓΝΑΝ κ. Μουδατσάκη Νίκο και το Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νίκο Ηγουμενίδη.

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Ηγουμενίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η 7η ΥΠΕ Κρήτης, σεβόμενη τα προβλήματα των υγειονομικών δομών του Λασιθίου και του δικαιώματος των πολιτών στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, έχει τη βούληση και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση θεμάτων.

Επίσης ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ενημέρωσε το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου για την προσπάθεια που καταβάλλεται σήμερα με το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου χάρτη υγείας και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και καλά στελεχωμένου συστήματος παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και πρωτοβάθμιας φροντίδας, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες.

Η πρόταση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για το Λασίθι, με την ολοκλήρωση της,  θα παρουσιασθεί και θα τεθεί σε διαβούλευση στο προσεχές μέλλον.

από την 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos