Συνάντηση Θραψανιώτη με επαγγελματίες στη Μίλατο
Συνάντηση Θραψανιώτη με επαγγελματίες στη Μίλατο

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 13:΄00, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση του βουλευτή Λασιθίου, Θραψανιώτη Μανώλη, στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Μιλάτου με επαγγελματίες της περιοχής Μιλάτου και Σισίου.

Η συνάντηση είχε ως κύριο θέμα την κατάσταση που επικρατεί στα παραλιακά μέτωπα Μιλάτου και Σισίου και τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί.

Αναδείχθηκε η ανάγκη δημιουργίας χερσαίας ζώνης λιμένα σε Σίσι και Μίλατο και εφαρμογής του Ν. 4504/17-12-2017/Άρθρο 96 ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που αφορούν τα παραλιακά μέτωπα της περιοχής.

Επίσης εκφράσθηκε η αγανάκτηση των κατοίκων για την απραξία της Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, όπως αυτά καταγράφηκαν και από τις επιστολές των Συλλόγων. Ιδιαίτερα για την περιοχή Μιλάτου τονίσθηκαν, οι καταστροφές στον παραλιακό δρόμο του χωριού, η αραιή αποκομιδή απορριμμάτων, η εγκατάλειψη του ιστορικού Σπηλαίου και η ανάγκη παύσης του αυθαίρετου κλεισίματος του παραλιακού δρόμου Μιλάτου-Σισίου από παρακείμενο ξενοδοχείο.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΑΜΠΕΛΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos