Διαλυνάκειο

Νοσοκομείο Νεάπολης

Ουσιαστική ήταν η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Σωματείου Εργαζομένων με τον Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007.
Ο κ. Κεφαλογιάννης, ενήμερος για τα τρέχοντα θέματα του Νοσοκομείου-Κ.Υ. μας, ήταν σαφής, φιλικός και αποτελεσματικός.

Για το πρόβλημα της έλλειψης Νοσηλευτικού Προσωπικού ανέφερε, ότι από την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε 4 θέσεις (2 ΤΕ και 2 ΔΕ) με 8μηνη σύμβαση, έτσι, ώστε να λυθεί το πρόβλημα έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την πλήρωση μέσω ΑΣΕΠ των θέσεων, που έχουν ζητηθεί. Δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει μέχρι τέλος του χρόνου.
Όσον αφορά στη γεννήτρια μας δήλωσε, ότι έχει υπόψη του την παλαιότητά της. Το καλοκαίρι, που πέρασε και πριν τον καύσωνα επικοινώνησε με όλα τα Νοσοκομεία του νησιού και επέστησε την προσοχή στους Διοικητές για την αναγκαιότητα της άψογης λειτουργίας των γεννητριών . Μάλιστα τους πρότεινε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις, που χρειαζόταν.
Συζητήσαμε και άλλα θέματα όπως τα κληροδοτήματα, τον οργανισμό του Νοσοκομείου-Κ.Υ ., το Κέντρο Αποκατάστασης, την πιθανή μεταφορά των εγκαταστάσεων της κουζίνας, το θέμα των οδηγών και τον σχεδιασμό για Τομέα ΕΚΑΒ στη Νεάπολη. Δεσμεύτηκε στα θέματα που γνώριζε και για τα υπόλοιπα δεσμεύτηκε ότι θα τα μελετήσει.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Print Friendly, PDF & Email

Από manos