Συνάντηση Λέκκα με Αντιπεριφερειάρχες για πολιτική προστασία
οι αντιπεριφερειάρχες με τον Ευθύμη Λέκκα

Το πλαίσιο για την υλοποίηση ενημερωτικών προγραμμάτων στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας με έμφαση στη δημόσια εκπαίδευση συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση που είχαν στη Περιφέρεια οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Πολιτικής Προστασίας,

ΠΑΜ-ΠΣΕΑ, Διαχείρισης Τεχνικών Μέσων Γιάννης Λεονταράκης, και Παιδείας Δια Βίου Μάθησης-Απασχόλησης Γιάννης Παρασύρης με τον καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευθύμιο Λέκκα με την συμμετοχή του προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης Γιάννη Τζανοκωστάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας και Δήμων για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης των συνεπειών από φυσικές καταστροφές. Οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Γιάννης Λεονταράκης και Γιάννης Παρασύρης ευχαρίστησαν τον κ. Λέκκα για την συνάντηση και την συνεργασία που υπάρχει σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, ενώ από την πλευρά του ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών έκφρασε τις ευχαριστίες του για την Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους του νησιού που συνεργάζονται με τους επιστημονικούς φορείς για την ανάλυση-αντιμετώπιση των κινδύνων που υπάρχουν από φυσικές καταστροφές.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos