Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για το γήπεδο Βραχασίου
Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σουλαδάκης Μαν, Παρασύρης Μιχ, Σταματάκης Εμμ. επρόσωποι του Α.Ο Βραχασίου.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, αναμένεται να έχουν την ερχόμενη Τρίτη (20/2) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους εκπροσώπους του Α.Ο Βραχασίου, προκειμένου να συζητήσουν αλλά και να επικαιροποιήσουν

θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή και ολοκλήρωση του αθλητικού χώρου (γήπεδο) στο εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα.

Σε σύσκεψη που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου με τους αθλητικούς παράγονες της περιοχής, επανέλαβε την δέσμευση που έχει αναλάβει ο Περιφερειάρχης Κρήτης και η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου για την δέσμευση πίστωσης προκειμένου να κατασκευαστεί το έργο, ωστόσο όπως ο ίδιος υπογράμμισε οι διαδικασίες υλοποίησης των δημόσιων έργων (τροποποίηση προυπολογισμού, υπογραφή προγραμματικής σύμβασης, τεχνικό δελτίο κ.α)  σημειώνουν μεγάλη καθυστέρηση.  Εξ άλλου όπως τόνισε η αποστελέχωση των υπηρεσιών τόσο στην Περιφέρεια όσο και στο Δήμο, δεν παρέχουν την δυνατότητα να γίνουν όσα προγραμματίζονται στον επιθυμητό χρόνο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ήδη έχει αγοραστεί οικόπεδο 8,5 στρεμμάτων δίπλα στο υφιστάμενο γήπεδο που θα επιτρέψει την ανάπτυξη της νέας αθλητικής υποδομής, ενώ μηχανικός του δήμου, έχει αναλάβει την υποχρέωση σύνταξης μελέτης προκειμένου να κατασκευαστεί τοιχείο περίφραξης και να τοποθετηθεί ταρτάν στο γήπεδο.

Μάλιστα με παρότρυνση του Περιφερειάρχη, εξετάζεται η τοποθέτηση εξοπλισμού (κερκίδες) καθώς και η δημιουργία αποδυτηρίων σε δεύτερο χρόνο,  γεγονός που βρίσκει σύμφωνη την δημοτική αρχή.

Το δημοτικό διαμέρισμα Σισίου, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, είναι μια ζωντανή κοινότητα -με πληθυσμό που αυξάνεται διαρκώς λόγω του τουρισμού- και έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε ουσιαστικά.

Γι αυτό το λόγο η δημοτική αρχή , ολοκληρώνει άμεσα  την μελέτη για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Σίσι, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την ενοικίαση χώρου που θα φιλοξενήσει το ΚΑΠΗ- βήματα -που όπως ανέφερε καταδεικνύουν την παρουσία του Δήμου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σουλαδάκης Μαν, Παρασύρης Μιχ, Σταματάκης Εμμ. επρόσωποι του Α.Ο Βραχασίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos