Με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη συναντήθηκε την Πέμπτη (28/7) ο Γ.Γ. της Περιφέρειας κ. Σεραφείμ Τσόκας .
Ο κ. Τσόκας επσκέφθηκε τον κ. Μητσοτάκη στο σπίτι του στο Ακρωτήρι και κατά τη συνάντηση τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα η πορεία των Κοινοτικών προγραμμάτων καθώς και το θέμα υδάτινων πόρων του νομού Χανίων.

Μετα τη συνάντηση ο Γ.Γ της Περιφέρεις σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε:.

«Μιλήσαμε κυρίως για το ζήτημα των φραγμάτων στο νομό. Ήδη, δρομολογείται το φράγμα του Ομαλού και επικαιροποιείται η υπάρχουσα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του φράγματος του Έλους», είπε ο κ. Τόκας.
Ακόμη, τέθηκε και το θέμα των παρεμβάσεων που μπορούν να γίνουν στο βόρειο οδικό άξονα του νησιού.

Ο κ. Τσόκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι ο πρόεδρος δεν ζητάει να γίνουν πράγματα, αντιθέτως ζητείται από τον ίδιο τον πρόεδρο να παρέμβει όπο μπορεί.
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη κάνει παρεμβάσεις και ασχολείται εντατικά με το θέμα των υδάτων στην Κρήτη. Μην ξεχνάτε ότι η λιμνοδεξαμενή του Ομαλού είχε ξεκινήσει επί κυβερνήσεώς του και σταμάτησε. Τώρα, επικαιροποιείται, με μικρότερη όμως χωρητικότητα», κατέληε ο κ. Τσόκας.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos