Τσόκας - ΣαρειδάκιςΤον Γενικό Γραμματέα κ. Σεραφείμ Τσόκα επισκέφτηκε την Παρασκευή (9/6) o νέος διοικητής της ΔΥΠΕ Κρήτης και πρώην ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Σαρειδάκις, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο κ. Τσόκας συνεχάρη τον κ. Σαρειδάκι για τα νέα του καθήκοντα ως διοικητή –πρόεδρο του Δ.Σ. στη Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρεια της Κρήτης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Ο Γ.Γ. τόνισε ότι «Θα έχουμε και άλλες στιγμές συνεργασίας. Ήδη όπως ξέρετε υπάρχουν πολλά έργα τα οποία και μέσω του ΓΆ ΚΠΣ εκτελούνται στον χώρο της υγείας αλλά και πέραν τούτου όπου και όποτε χρειαστεί θα έχει την βοήθεια της Περιφέρειας αλλά και προσωπικά την δική μου».
Απ την πλευρά του ο κ. Σαρειδάκις αναφερόμενος στον κ. Τσόκα δήλωσε ότι «Ευχαριστώ τον Γ.Γ. της Περιφέρειας Κρήτης με τον οποίο είχα μια πρώτη συνεργασία σήμερα. Είναι πολλά θέματα Υγείας στα οποία η συνεργασία των δύο διοικήσεων είναι αναγκαία. Διαπίστωσα μια πολύ μεγάλη διάθεση εκ μέρους του να βοηθήσει τον τομέα στον οποίο εγώ θα ασχοληθώ»

Οι δηλώσεις του Γ.Γ.:
Με μεγάλη χαρά συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά σήμερα με τον κ. Σαρειδάκι. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, καλή δύναμη. Αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο αλλά θεωρώ σίγουρο ότι και η προηγούμενή του εμπειρία, η ιστορία του αλλά και η πορεία του στα κοινά του διασφαλίζουν ότι θα επιτύχει.
Πέραν αυτού χρειάζεται και την βοήθεια όλων μας και το εννοώ. Σε ένα χώρο όπως είναι η υγεία όου χρειάζεται και η κοινωνική συναίνεση αλλά και οι πολιτικές πρωτοβουλίες απΆ όλα τα κόμματα με κοινό στόχο να βοηθήσουμε. Διότι η υγεία στην Κρήτη είναι σε ένα επίπεδο και φιλοδοξούμε όχι μόνο να το διατηρήσουμε αλλά και να το αυξήσουμε.
Θα έχουμε και άλλες στιγμές συνεργασίας. Ήδη όπως ξέρετε υπάρχουν πολλά έργα τα οποία και μέσω του ΓΆ ΚΠΣ εκτελούνται στον χώρο της υγείας αλλά και πέραν τούτου όπου και όποτε χρειαστεί θα έχει την βοήθεια της Περιφέρειας αλλά και προσωπικά την δική μου.

Ο κ. Σαρειδάκις απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν προετάθη κάποιο συγκεκριμένο θέμα στο οποίο θα μπορούσε να προσφέρει βοήθεια ο κ. Τσόκας απάντησε ότι «ναι υπάρχουνε πολλά θέματα όπως αυτά που έχουνε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις από το πλαίσιο στήριξης και αυτά είναι σε εξέλιξη. Νομίζω ότι θα επιταχύνουμε τις διαδικασίες».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos