Συνδικάτο ΕΤΞ – ΣΕ Ν. Λασιθίου, ο «ΤΑΛΩΣ»
Συνδικάτο ΕΤΞ – ΣΕ Ν. Λασιθίου, ο «ΤΑΛΩΣ»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, Τουρισμό, Ξενοδοχεία Σπουδαστές τουριστικών σχολών Κυριακή 3 Απριλίου στο Εργατικό Κέντρο από τις 9 π.μ. – 7 μ.μ. Ψηφίζουμε για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη συσπείρωσης στο Συνδικάτο μας. Πρέπει επιτέλους να δυναμώσουμε την αντίστασή μας. Δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες πως τα πράγματα θα καλυτερεύσουν από μόνα τους.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από Σωματεία ενεργά και αγωνιστικά που να μην έχουν καμία σχέση με τον κυβερνητικό η εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Μην αφήνεστε να σας πείσουν ότι το 10/ωρο ή και 12/ωρο, οι μισθοί πείνας, η μαύρη εργασία, οι μειώσεις μισθών, η κατάργηση του 5/θήμερου, οι ατομικές συμφωνίες με μεροκάματα πείνας, τα προγράμματα τσάμπα δουλειάς είναι για το καλό μας…

Οι εργαζόμενοι έχουμε ανάγκη από Σωματεία που είναι αποφασισμένα να δώσουν αγώνες για να βάλουν φρένο στην εργοδοτική απληστία, να ανατρέψουν μνημονιακές πολιτικές και να υπερασπιστούν το δικαίωμά μας για αξιοπρεπή αμοιβή και όχι ψίχουλα.

Ένα τέτοιο σωματείο είναι το Συνδικάτο ΤΑΛΩΣ. Διαθέστε λίγο από το χρόνο σας για να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία.

Η δύναμή μας είστε όλοι εσείς!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos