Συνελήφθη ο ληστής του βενζινάδικου

Τελικά λίγες ώρες χάρηκε τα αποτελέσματα της ληστείας ο αλλοδαπός, που έκλεψε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5), βενζινάδικο στη περιοχή του Αγίου Νικολάου. Το όπλο αποδείχτηκε ψεύτικο και η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας είχε αποτέλεσμα τη σύλληψη του μερικές ώρες μετά.

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (15.05.2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, 33χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα σήμερα (15.05.2019) το μεσημέρι, ο 33χρονος με την απειλή όπλου αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού χρηματικό ποσό.

Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε  από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 33χρονος ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και άλλα  αντικείμενα ( μάσκα, γάντια κ.λ.π.)

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων συγχαίρει:

Η Ένωση μας με αίσθημα περηφάνιας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους άνδρες του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και στους λοιπούς συναδέλφους μας, που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση για την σύλληψη του δράστη της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε την 15/05/2019 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

    Η ενέργεια τους αυτή έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου παρά τις αντιξοότητες, προσπαθούν και παρέχουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι με το φιλότιμό τους και τιμώντας πάντα τον όρκο που έχουν δώσει, είναι πάντα εδώ, δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα.

    Συνάδελφοι, συνεχίστε έτσι στο δύσκολο έργο σας!         

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ   Ο Γενικός Γραμματέας   Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos