προσεγμένη η καλλιέργεια κάνναβης
συνολικά είκοσι δύο (22) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι (22) δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (13.08.2015) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου,

52χρονη ημεδαπή, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε εξερεύνηση, την 11.08.2015 σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε αγροτεμάχιο, εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου, συνολικά είκοσι δύο (22) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 1,60 μ..

Στη συνέχεια από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, τέθηκε ο συγκεκριμένος χώρος  υπό διακριτική επιτήρηση, προκειμένου εντοπιστεί και συλληφθεί ο καλλιεργητής και σήμερα (13.08.2015) το μεσημέρι προσήλθε στο σημείο η 52χρονη όπου και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αγροτεμάχιο και σε αποθηκευτικούς χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οκτακόσιοι εβδομήντα τρεις (873) σπόροι κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι η 52χρονη (μητέρα) ανέλαβε την ευθύνη της φυτείας για να γλυτώσει ο γιος που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις αρχές για ίδιο θέμα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos