έργα ΕΣΠΑ δήμος Αγίου Νικολάου
έργα ΕΣΠΑ δήμος Αγίου Νικολάου

Την 31/12/2015 ολοκληρώθηκε και τυπικά το ΕΣΠΑ και άλλα παρόμοια προγράμματα. Επομένως χρειάζεται ένα απολογισμός για τα έργα και τις δράσεις που έγιναν δεδομένου ότι σε αυτή την περίοδο είχαμε την ευθύνη της Διοίκησης. Μερικά έργα συνεχίσθηκαν ή συνεχίζονται και την παρούσα περίοδο.  Σε μια κρίσιμη φάση, στο κέντρο της κρίσης, με δραματική μείωση των πόρων, η μοναδική διέξοδος για τον Δήμο μας ήταν τα ευρωπαικά προγράμματα καθώς και άλλα χρηματοδοτικά μέσα.

έργα ΕΣΠΑ δήμος Αγίου Νικολάου
έργα ΕΣΠΑ δήμος Αγίου Νικολάου

Προσανατολισθήκαμε σε αυτή την κατεύθυνση και  ο  Δήμος προετοίμασε και ενέταξε πολλά έργα και δράσεις, απαραίτητες για τον τόπο. Μερικές μελέτες ήτα παληότερες και επικαιροποιήθηκαν (ΒΙΟΚΑ Αγ Νικολάου) για άλλες είχαμε εντάξεις και προχωρήσαμε στην επικαιροποίηση και δημοπρασία (ΕΕΛ Νεάπολης). Θεωρούμε ότι ο Δήμος μας πήγε αρκετά καλά και γι αυτό οφείλουμε ευχαριστίες στις υπηρεσίες και το ειδικευμένο προσωπικό του Δήμου και των επιχειρήσεων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με επιτυχία.  Σήμερα αναφέρουμε τα έργα που διαχειρίσθηκε η ΔΕΥΑΝ.

Για τον    ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ

                                                                                                                      Δημήτρης Κουνενάκης                                                                                                                                             Πρ. Δήμαρχος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos