επικίνδυνο αντικείμενο
επικίνδυνο αντικείμενο

Οι διαφορές παλιές ανάμεσα στους δύο πρώην συνεργάτες, όσο και μεγάλες, σε σημείο, Νεαπολίτες να έχουν εκφράσει φόβους για τα χειρότερα τα οποία παρ’ ολίγο να γίνουν πραγματικότητα στις 23 Δεκεμβρίου, όταν κάποιος πέταξε μια χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του ενός, έχοντας παγιδεύει την αυλόπορτα με μια άλλη.

Το Σάββατο (26/12) συνελήφθη ο ένας εκ των δύο, μετά από διαταγή του εισαγγελέα Λασιθίου και προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας, ως ύποπτος για τις δύο χειροβομβίδες. Η ανακρίτρια, αφού τον άκουσε, τον άφησε ελεύθερο, με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Οι δύο παλαιότερα είχαν ιδρύσει μαζί επιχείρηση. Από κάποιο χρονικό σημείο και μετά, κάποιες προστριβές ανάμεσα τους, είχαν προκαλέσει διαφορές οι οποίες μέχρι σήμερα μοιάζουν αγεφύρωτες, με αποτέλεσμα να φοβάται η κοινωνία της Νεάπολης ότι κάποια στιγμή το πράγμα θα ξεφύγει, όπερ και εγένετο.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια …..

Εντύπωση προκαλεί όμως η απουσία οποιασδήποτε επίσημης πληροφόρησης από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, η οποία συνήθως δημοσιοποιεί συλλήψεις ακόμα και για 1 γραμμάριο κάνναβης !!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos