Η καφετέρια όπου έγινε η σύλληψη

Βραχάσι

Στο Βραχάσι, γύρω στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (19/5), συνελήφθη ο δολοφόνος δι ασήμαντον αφορμή στου νεαρού Χανιώτη φοιτητή στο Ρέθυμνο. Ο καταζητούμενος καθόταν σε καφετέρια του χωριού όταν τον αναγνώρισε αστυνομικός με πολιτικά και ξεκίνησε τη διαδικασία σύλληψης. Ακολούθησε συμπλοκή αφού ο καταζητούμενος προσπάθησε να τραβήξει μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια βοήθησαν και δύο νεαροί που βρέθηκαν εκεί και ο αστυνομικός πέρασε χειροπέδες στον δράστη, για να ειδοποιηθεί η αστυνομία η οποία τον παρέλαβε.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου, όπου ανακρίθηκε χωρίς να πει και πολλά πράγματα. Σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία και μάλλον στάλθηκε ήδη αρμοδίως στον εισαγγελέα Ρεθύμνου. Κατασχέθηκαν όσα αντικείμενα βρέθηκαν πάνω του και το μαχαίρι για να εξεταστεί εάν πρόκειται για το φονικό όργανο.

Μανόλης Παναγιωτάκης

Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να έφτασε μέχρι το Βραχάσι, αλλά δεν είχε πλέον καμμία κάλυψη από κανέναν. Είχε μείνει μόνος, μέχρι που αναγνωρίστηκε και συνελήφθη. Όπως μας είπε ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, Μανόλης Παναγιωτάκης, πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο, εδώ και μέρες γινόταν εκτεταμένες αναζητήσεις σε όλο τον νησί, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι θα επιχειρούσε να κρυφτεί ακόμα και στο Λασίθι.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos