Σύλλογος Οροπεδιωτών ευχαριστήριο στον Γ. Γραμματικάκη
μαθητές και συνοδοί στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Σύλλογος Οροπεδιωτών Λασιθιωτών Αγίου Νικολάου “Ο ΔΙΑΣ” θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Ευρωβουλευτή του Ποταμιού, κ. Γιώργο Γραμματικάκη για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία

των αριστούχων μαθητών με καταγωγή από το Οροπέδιο Λασιθίου, που επισκέφθηκαν τις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στης 15/11/2016, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Πέτρο Ζερβάκη και την πρόεδρο του Συλλόγου Οροπεδιωτών Λασιθιωτών Αττικής “Ο ΔΙΚΤΑΙΟΣ”, κ. Δέσποινα Δαμιανάκη.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε ,να ξεναγηθούν στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου και να συμμετάσχουν σε τηλεοπτική εκπομπή που έγινε στο στούντιο του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα “Το μέλλον της Ευρώπης”, εκφράζοντας με πολλές ερωτήσεις τις ανησυχίες τους για την ανεργία που επικρατεί στη Χώρα και για το μέλλον τους ως νέα γενιά.

Την εκπομπή συντόνισε ο Ευρωβουλευτής κ. Γραμματικάκης, με τη συμμετοχή του Ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Νίκου Ανδρουλάκη, του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννη Στεφανάκη ,του δημοσιογράφου κ. Κώστα Μπογδανίδη και πολιτών που είχαν προσκληθεί από την Κρήτη.

Οι μαθητές αποχωρώντας, αφού ευχαρίστησαν τον κ.Γραμματικάκη για την πρόσκληση, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και τόνισαν ότι η επίσκεψη αυτή και οι εμπειρίες που αποκόμισαν θα τους μείνουν αξέχαστες.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΩΤΩΝ ΛΑΣΙΘΙΩΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε όλη την εκπομπή

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos