ΔρόμοςΜετά το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα μέσα στο Καβούσι που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου και τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού του, σήμερα το πρωί στο χωριό έγινε σύσκεψη για την αντιμετώπιση του προβλήματος που χρονίζει και προκαλεί θύματα.

 
Η σύσκεψη έγινε υπό τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Μιχάλη Δερμιτζάκη, με τη συμμετοχή του διοικητή τροχαίας Ιεράπετρας κ. Περάκη, του υποδιοικητή της Αστυνομικής υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας κυρίου Ζερβαλάκη, του συγκοινωνιολόγου κυρίου Καναβάκη, μελών του τοπικού συμβουλίου αλλά και κόσμου.
 
Κατά τη συζήτηση εξετάστηκαν διάφορες λύσεις για να ελαττωθεί η ταχύτητα των οχημάτων μέσα από το Καβούσι και προτάθηκε ακόμα και πιθανότητα να κατασκευαστούν τεχνητά σαμαράκια κάτι που όμως δεν επιτρέπεται σε εθνική οδό, ενώ θα γίνεται κα έλεγχος της ταχύτητας με ραντάρ.
 
Θα γίνει προσπάθεια να μπουν στις εισόδους του χωριού σηματοδότες για τη μείωση της ταχύτητας αλλά και να αδειάσει το ένα πεζοδρόμιο από τα αυτοκίνητα και να αποδοθεί στους πεζούς, οι οποίοι μέχρι σήμερα αναγκζονται να κινούνται μέσα στο δρόμο με αποτελέσματα ακόμα και θανάτους.
 
Τα τελικά μέτρα θα αποφασιστούν σε σύσκεψη υπό τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos