Μανόλης  Κεφαλογιάννης  Υπό την προεδρία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη θα πραγματο-  ποιηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου (4.11) στα γραφεία τη Περιφέρειας Κρήτης δύο συσκέψεις που αφορούν στο λιμάνι του Ηρακλείου και τη χερσαία ζώνη καθώς και στο λιμάνι του Νότου.
 
Η πρώτη σύσκεψη για το λιμάνι του Ηρακλείου – χερσαία ζώνη θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι και σ΄ αυτήν έχουν κληθεί να πάρουν μέρος από τον ΥΕΝ κ. Μ. Κεφαλογιάννη και το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα οι βουλευτές του Νομού, οι δήμαρχοι Ηρακλείου, Αλικαρνασσού, Μηλίων και Γαζίου ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο προϊστάμενος της 13ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, οι επικεφαλής των νεοεκλεγέντων δημοτικών συνδυασμών, η ρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και ο μελετητής.
 
Στις 14:00 το μεσημέρι θα ακολουθήσει στα γραφεία της Περιφέρειας η σύσκεψη που θα αφορά στο λιμάνι του Νότου. Σε αυτήν έχουν κληθεί να παρευρεθούν οι βουλευτές του Νομού, ο Νομάρχης Ηρακλείου, ο Δήμαρχος Τυμπακίου, ο νέος εκλεγμένος δήμαρχος Τυμπακίου , ο Δήμαρχος Μοιρών ο νέος εκλεγμένος Δήμαρχος Μοιρών, ο Πρόεδρος ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΝΑΕ, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΕΑΚ και οι επικεφαλής των νεοεκλεγέντων των Νομαρχιακών Συνδυασμών.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos