Ζερβός, Jean Higgins, Απόστολος Ζεϊμπέκης
Ζερβός, Jean Higgins, Απόστολος Ζεϊμπέκης

Tον κ. Απόστολο Ζεϊμπέκη, έναν άριστο γνώστη των τουριστικών μας θεμάτων, έναν επιχειρηματία που έχει ασχοληθεί όσο κανείς με την ιστορία  τόπου και ανθρώπων,  υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

κ.Αντώνης  Ζερβός, με αφορμή την βράβευση του κ. Jean Higgins από την Ιρλανδία, ο οποίος με την οικογένεια του επισκέπτεται για σαράντα συναπτά έτη την πόλη.

Αναφερόμενος στην τιμητική βράβευση του κ. Higgins,  ο κ. Ζερβός, ανέφερε: «Ευχαριστούμε τους πολίτες απ΄όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιλέγουν  τον τόπο μας,  με μια σταθερή προσήλωση κάθε χρόνο. Η νέα Δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.  Θεωρούμε ότι  άνθρωποι όπως τον κ. Higgins που ως νέος για πρώτη φορά επισκέφθηκε τον Άγιο Νικόλαο, και ακολούθως ως ο πρεσβύτερος μιας οικογένειας, αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή για το τουριστικό Δήμο του Αγίου Νικολάου, με την έννοια ότι μεταφέρει στην χώρα του την πραγματική εικόνα μιας περιοχής που παρά τις όποιες αντιξοότητες, παραμένει ελκυστική, ανταγωνιστική και ανθρώπινη!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos