Δήμος Οροπεδίου ΛασιθίουΤους ανθρώπους που υπηρέτησαν στο παρελθόν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Οροπέδιο Λασιθίου από τη θέση του Προέδρου στις πρώην Κοινότητες της περιοχής, θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου που βρίσκεται δίπλα από το Δημαρχείο στο Τζερμιάδω.
Η πόφαση για την τιμητική εκδήλωση πάρθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από σχετική εισήγηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Μηλιαρά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιείται ως ένδειξη αναγνώρισης της τοπική κοινωνίας για την προσφορά των πρώην Προέδρων και παράλληλα ως ηθική υποχρέωση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου που αποτελεί τη συνέχεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να τιμήσει τα πρώτα στελέχη της Αυτοδιοίκησης που κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπάθησαν να προσφέρουν στην τοπική νάπτυξη. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Μηλιαράς ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση των τιμωμένων και απονομή τιμητικών πλακετών.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos