αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας
οι πληροφορίες που μας έρχονται, μόνο καλές δεν είναι

Φέτος για πρώτη φορά, λειτούργησε το αναψυκτήριο της Σπιναλόγκας, μετά από διαγωνισμό που έγινε από Τμήμα Αναψυκτηρίων του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων το 2014. Καλώς βέβαια διότι πάνω στη Σπιναλόγκα δεν υπήρχε ένα σημείο να πάρει κανείς ένα μπουκάλι νερό.

Όμως τις τελευταίες μέρες γίναμε δέκτες παραπόνων, Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στη Σπιναλόγκα, για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Από άλλες τιμές σε Έλληνες και άλλες σε ξένους, από τα κοινά νερά έξω από τα ψυγεία για να αναγκαστεί ο επισκέπτης να αγοράσει νερό με ανθρακικό, άρα και ακριβότερο, όσο κάποιες φορές αυθαίρετες παντελώς τιμές, ακάθαρτες τουαλέτες.

Ήδη αυτές οι φωνές διαμαρτυρίας είχαν ακουστεί νωρίτερα, με την ΚΓ’ εφορεία αρχαιοτήτων να έχει ήδη προχωρήσει σε παρατηρήσεις, σχεδόν από την αρχή της περιόδου, αλλά η λογική αυτή, στη καρδιά του καλοκαιριού, συνεχίζεται όπως μαθαίνουμε, δημιουργώντας κακές εικόνες στους επισκέπτες.

Υπ’ όψιν, αυτά να αναψυκτήρια διέπονται από κανόνες λειτουργίας, τόσο για το τι πουλούν και διατίμησης σε κάποια ήδη.

Κατά πληροφορίες μας, έχουν ήδη επιβληθεί πρόστιμα, τόσο από το Ι.Κ.Α. όσο και από το Σ.Δ.Ο.Ε..

Έχει ήδη ενημερωθεί το τμήμα αναψυκτηρίων του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και γνωρίζει.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.