μόνο η περιοχή της Ελούντας απασχολεί αρκετές εκατοντάδες ξενοδοχοϋπαλλήλους
μόνο η περιοχή της Ελούντας απασχολεί αρκετές εκατοντάδες ξενοδοχοϋπαλλήλους

Elounda_GulfΜετά την πληροφορία ότι σχεδιάζεται η δημιουργία τεσσάρων τμημάτων μετεκπαίδευσης ξενοδοχοϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα,

το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου με επιστολή του προς την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τον υφυπουργό Εργασίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ζητά τμήματα σε όλους τους νομούς της Κρήτης, πέρα από το Ηράκλειο όπου θα λειτουργήσει το ένα από τα τέσσερα στη χώρα.

Κυρία Υπουργέ,

Πληροφορηθήκαμε ότι γίνεται προσπάθεια από το Υπουργείο σας, ώστε να δημιουργηθούν Τμήματα Μετεκπαίδευσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Ενέργεια πολύ θετική για τον τουρισμό, την “βαριά βιομηχανία” της χώρας μας.

Θεωρούμε όμως άδικο να δημιουργηθούν τα τμήματα αυτά ΜΟΝΟ σε   τέσσερις (4) μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Ειδικά για την Κρήτη πιστεύουμε ότι η πρότασή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει εκτός από το Ηράκλειο και τους υπόλοιπους Νομούς (Λασίθι, Χανιά, Ρέθυμνο).

Όπως γνωρίζετε η Κρήτη είναι η πλέον τουριστική περιοχή της Ελλάδας και είναι άδικο οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι προκειμένου για την επιμόρφωσή τους, να μετακινούνται στο Ηράκλειο και ειδικά αυτή την εποχή που δεν υπάρχουν χρήματα ακόμη και για βενζίνη.

Ζητούμε τη δημιουργία τουλάχιστον δύο (2) Τμημάτων Μετεκπαίδευσης σε κάθε μεγάλη πόλη της Κρήτης και συγκεκριμένα στον Αγιο Νικόλαο, όπου λειτουργεί και η Ανωτέρα Σχολή τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης καθώς και στα Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

                                 Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

                               Εμμ. Πεπόνης                                   Εμμ. Κοκολάκης      

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos