αρχιμακηςΟ βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης έπεσε θύμα ληστείας για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Την διάρρηξη αντιλήφθηκε αργά χθες ο απόγευμα ο ίδιος ο βουλευτής. Οι συνεργάτες του, που βρίσκονταν στο γραφείο από το πρωί, δεν κατάλαβαν τίποτε, αφού δεν έλειπε ηλεκτρονικός εξοπλισμός και δεν ήταν ορατή η κλοπή από την πρώτη ματιά.
Οι συνεργάτες του απλώς είδαν πλημμυρισμένη την κουζίνα και την πόρτα του ακάλυπτου χώρου ανοικτή, κάτι που δεν τους κίνησε σε υποψίες και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία.
 
Οι διαρρήκτες αποπειράθηκαν να αντιγράψουν ή πιθανόν να καταστρέψουν κάποια CD που υπήρχαν στο γραφείο του βουλευτή και το οποίο εμπεριείχε έγγραφα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αποφάσεις για πράξεις επιστροφών δαπανών.
 
Ήταν αρχές Νοεμβρίου, όταν δύο νεαροί του είχαν κλέψει δύο τσάντες με έγγραφα και προσωπικά του αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.
 
Ο κ. Καρχιμάκης είναι εισηγητής για θέματα Γεωργίας του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ. Μετέχει στη γραμματεία του Γραφείου Τεκμηρίωσς, Αλληλεγγύης και Νομικής Κάλυψης του Κινήματος. Επίσης είναι μέλος της Διαρκής Επιτροπή Εθνικής ¶μυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών.
 
Ο ίδιος σε δηλώσεις υποστήριξε ότι δε θεωρεί τυχαία τα δύο περιστατικά και άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι ίσως δε θέλουν να έρθουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που διαθέτει.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos