Τον Οκτώβρη η τοποθέτηση νέων σκιάστρων στην Λίμνη Αγίου Νικολάου
η σημερινή εικόνα της λίμνης του Αγίου Νικολάου

Μετά την ερχόμενη τουριστική περίοδο, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέων σκιάστρων στην Λίμνη Αγίου Νικολάου, αλλά και την γενικότερη ανακατανομή του χώρου, όπως προβλέπεται στην αρχιτεκτονική μελέτη που έχει εκπονηθεί από τον Δήμο, αφού όπως έγινε γνωστό, δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ,εντός  του συγκεκριμένου χρονικού ορίου που είχε τεθεί.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, έκανε γνωστό ότι προέκυψε ένας μειοδότης, όμως δεδομένου ότι οι προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, αναμένεται να ολοκλήρωθούν τέλος Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου, η δημοτική αρχή έκρινε σκόπιμο να παραταθεί η έναρξη των συγκεκριμένων εργασιών  για το τέλος της ερχόμενης τουριστικής περιόδου, ώστε να μην ζημιωθούν οι επιχειρηματίες της περιοχής.

” Θεωρώ – ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζερβός – ότι ο χρόνος που απαιτείται για τις παραπάνω διαδικασίες, είναι ανεπαρκής προκειμένου να ολοκληρωθεί η παρέμβαση πριν την έναρξη της τουριστικής περιοδου. Για αυτό αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση περί το τέλος Φεβρουαρίου, με προβλεπόμενη έναρξη εργασιών την 31η Οκτωβρίου “.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos