τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων στον Άγιο Νικόλαο
Κάθε πινακίδα περιγράφει κομμάτι του πολιτισμού, της ιστορίας, της αργοδιατροφής ή της τοπικής επιχειρηματικότητας

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου μετά την μέτρηση της απόδοσης του λιμανιού του Αγίου Νικολάου ως προορισμός κρουαζιέρας, προχωρά με συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα στην αναβάθμιση της υπηρεσιακής λειτουργίας του λιμένα και των επιβατών του.

Στα πλαίσια αυτά ολοκληρώθηκε σήμερα άλλη μία καινοτομία, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λασιθίου, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τον σύλλογο Καφέ-Εστίασης με την τοποθέτηση 10 έξυπνων φορητών πληροφοριακών πινακίδων σε συγκεκριμένα κομβικά σημεία του λιμανιού και της πόλης. Κάθε πινακίδα περιγράφει κομμάτι του πολιτισμού, της ιστορίας, της αργοδιατροφής ή της τοπικής επιχειρηματικότητας με σκοπό να δώσει στον κάθε επισκέπτη την σωστή πληροφορία και να τον παροτρύνει να καταναλώσει στις τοπικές επιχειρήσεις. Τέλος έχει την δυνατότητα να αντλεί πληροφορίες για τον Δήμο Αγίου Νικολάου με την χρήση μιας έξυπνης σφραγίδας QR που είναι εκτυπωμένη στον χάρτη. Στο μέλλον θα μπορούν να προστεθούν έξτρα πληροφορίες αλλά και σε άλλες γλώσσες με την μορφή σφραγίδων QR.

τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων στον Άγιο ΝικόλαοΟ πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δήλωσε: Μέσα από δομημένη διαδικασία και διάλογο με τους τοπικούς φορείς προχωρούμε τις βελτιώσεις που η έρευνα μας έχει δείξει.

Με την τοποθέτηση των φορητών πινακίδων λύνουμε ένα χρόνιο πρόβλημα και αναβαθμίζουμε σημαντικά την κατάλληλη πληροφόρηση για όλους τους επισκέπτες της πόλης μας.

Το αμέσως προσεχές διάστημα αναβαθμίζονται πλήρως οι περιφράξεις και οι προσβάσεις των επιβατών και οχημάτων με νέες φορητές περιφράξεις τύπου New Jersey με ενσωματωμένη την γαλβανισμένη εν θερμώ μεταλλική περίφραξη,  δημιουργούνται νέες υποδομές (φυλάκια) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και γίνεται εκτεταμένη ολική διαγράμμιση για τους πεζούς, τα οχήματα αλλά και στα παρκινγκ τουριστικών λεωφορείων και οχημάτων.

Οι μετρήσεις απόδοσης του προορισμού θα συνεχιστούν όπως και οι λειτουργικές παρεμβάσεις μας.

Με εκτίμηση,

Μπαρμπούνης Γεώργιος

Πρόεδρος Δ.Σ Δ.Λ.Τ.Α.Ν

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos