τους αντιδημάρχους Ιεράπετρας όρισε ο δήμαρχος
Οι νέοι αντιδήμαρχοι Ιεράπετρας

Με απόφαση του δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη ορίζονται οι πέντε (5) Αντιδήμαρχοι του Δήμου:

  • Χρυσούλα Χατζημαρκάκη – Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών
  • Εμμανουήλ Γεωργαλάκης – Αντιδήμαρχος Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων
  • Πέτρος Μαστοράκης – Αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης
  • Μαρία Ρουμελιωτάκη – Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας
  • Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης – Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού και της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αφού συνεχάρη προσωπικά τους αντιδημάρχους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντα και στο έργο τους δήλωσε:

«Συνεχίζοντας με το βαρύ καθήκον της προώθησης των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων συμφερόντων των δημοτών μας, ξεκινάμε τη νέα δημοτική περίοδο με τους πέντε αυτούς αντιδημάρχους επιλέγοντας μέσα από μία αξιόλογη ομάδα ατόμων.

Διαβλέπω και επιθυμώ μία εποικοδομητική συνεργασία μέσα σε γόνιμα πλαίσια για να συνεχίσουμε το έργο μας και τον προγραμματισμό μας πάντα για το καλό του τόπου μας.

Θα συνεργαστώ προσωπικά με τις υπηρεσίες του Δήμου για να προχωρήσουμε τα τρέχοντα έργα και να εξασφαλίσουμε νέες μελέτες και νέα μεγάλα έργα και ταυτόχρονα δημιουργώ μία αντιδημαρχία με νέο περιεχόμενο (Συντήρησης Συγκοινωνιακών, Κτιριακών και Η/Μ Έργων) ώστε συνεργαζόμενοι να επιτύχουμε τη βέλτιστη διαχείριση της καθημερινότητας και την τάχιστη πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας.

Συνεχίζουμε δυναμικά χωρίς καμία καθυστέρηση να υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας και να αναβαθμίζουμε και να προάγουμε τη δυναμική του τόπου μας.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos