Το  Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου "Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας" ευχαριστεί:

τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΑΝΑΤΟΛΗ»,  για την προσφορά αγροτικών προϊόντων (Ντομάτες, Αγγούρια, Πιπεριές, Μελιτσάνες) για τις ανάγκες στις δομές φιλοξενίας του σωματείου μας.

την Οικογένεια Βασαρμίδη,  για την προσφορά των υλικών για την παρασκευή πλήρους γεύματος για τις ανάγκες στις δομές φιλοξενίας του σωματείου μας, εις μνήμη της αείμνηστης Ρένας Βασαρμίδη.

την οικογένεια Μάρκου Καλύβα , για την προσφορά άρτου για μία εβδομάδα  για τις ανάγκες στις δομές φιλοξενίας του σωματείου μας, εις μνήμη του αείμνηστου Μανώλη Καλύβα.

την κ. Κυριακή Δασενάκη, για την προσφορά γάλακτος για τις ανάγκες στις δομές φιλοξενίας του σωματείου μας, εις μνήμη του αείμνηστου Δασενάκη Απόστολου.

την κ. Αλκμήμη Πλέλη, για την προσφορά άρτου για τις ανάγκες στις δομές φιλοξενίας του σωματείου μας, εις μνήμη της αείμνηστης Ειρήνης Πλέλη.

το κρεοπωλείο ΣΑΚΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ,  για την προσφορά κρέατος (κοτόπουλα) για τις ανάγκες στις δομές φιλοξενίας του σωματείου μας.

την κ. Νικολέτα Αντωνού,  για την προσφορά υπηρεσιών Απολύμανσης Απεντόμωσης  για τις ανάγκες στις δομές φιλοξενίας του σωματείου μας.

Η αξιόλογη βοήθεια των δωρητών μας αποδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία και  αποτελεί τον καλύτερο αρωγό, για την υποστήριξη  του έργου του σωματείου μας, που βασικός του σκοπός είναι η φροντίδα, περίθαλψη, υποστήριξη και συμπαράσταση σε όλες τις μορφές, των ηλικιωμένων ατόμων που χρήζουν βοήθειας.

Κάθε προσφορά και υποστήριξη, μας οπλίζει με κουράγιο και δύναμη για τη συνέχιση του δύσκολου έργου μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γενική Γραμματέας

      Μιαούλης Νικόλαος                                                                   Σπηλιαρώτη Όλγα

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos