Γιάννης Μακρυγιάννης, θεόδωρος Φουράκης, Κωνταντίνος Λουράντος
Γιάννης Μακρυγιάννης, θεόδωρος Φουράκης, Κωνταντίνος Λουράντος

Η πρώτη μετά τις πρόσφατες εκλογές εξόρμηση στην επαρχία του προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κωνταντίνου Λουράντου με τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Μακρυγιάννη, τους έφερε στον Άγιο Νικόλαο,

προσκεκλημένους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου, στην ημερίδα που οργάνωσε τη Κυριακή (5/10) στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, με τίτλο: Το μέλλον του ελληνικού φαρμακείου. Και επειδή η ηγεσία του Π.Φ.Σ. ήρθε μόνο στον Άγιο Νικόλαο, έσπευσαν φαρμακοποιοί από όλη τη Κρήτη.

Μετά τα προσήκοντα καλοσωρίσματα από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου Θεόδωρο Φουράκη, ο κ. Λουράντος στη τοποθέτηση του και ενημέρωση ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας τους καιρούς του μνημονίου και τις προσπάθειες αντιμετώπισης. Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας κ. Μακρυγιάννης μπήκε σε ποιο τεχνικά θέματα.

φαρμακοποιοί από όλη τη Κρήτη.....
φαρμακοποιοί από όλη τη Κρήτη…..

Θέση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου είναι ότι το φάρμακο είναι τόσο απαραίτητο αγαθό στον πολίτη όσο και η τροφή του. Οι φαρμακοποιοί, είπε, υποφέρουν πλέον για να προσφέρουν στον πολίτη αυτής της χώρας αυτό το αγαθό, για το οποίο πλέον η συμμετοχή μεγαλώνει. Ένα από τα θέματα που θα τεθούν μετά την απελευθέρωση το ωραρίου είναι οι εφημερίες, όπως επίσης, θέση του Π.Φ.Σ. είναι ότι ακόμα και οι συμβουλές που ζητά ο πολίτης από τον φαρμακοποιό θα πρέπει να πληρώνονται.

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του κ. Λουράντου στο σχετικό video.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos