Χλουβεράκης, Στρατάκης, Ζαχαριάδης

Νομαρχιακό Συμβούλιο Λασιθίου

Την   Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας και τον Συνεταιρισμό Κριτσάς, βράβευσε τη Παρασκευή (27/4) το Νομαρχιακό υμβούλιο Λασιθίου, τιμώντας την μέχρι σήμερα προσφορά τους στη επεξεργασία και προώθηση του καλού ελαιολάδου.
Από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας, την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Διευθυντής κ. Χλουβεράκης, ενώ από τον Συνεταιρισμό Κριτάς ο πρόεδρος κ. Ζαχαριάδης.

Ο κύριος Χλουβεράκης αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα πορεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας, η οποία βέβαια παλεύει εδώ και πολλά ρόνια στον χώρο της  τυποποίησης και εμπορίου αντιμετωπίζοντας μεγάλους ανταγωνιστές, με αποτέλεσμα πλέον να είναι ο μεγαλύτερος φορέας στο νομό Λασιθίου.

Ζαχαριάδης, Χλουβεράκης

Νομαρχιακό Συμβούλιο Λασιθίου

Από τη πλευρά του ο Συνεταιρισμός Κριτσάς, με τις πρόσφατες επιτυχίες του δείχνει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να διακριθεί ένα προϊόν και να πουλήσει, αρκεί να υπάρχει θέληση.
Στις τοποθετήσεις τους όλοι οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τα επιτεύγματα των δύο φορέων, εισάγοντας παράλληλα τους προβληματισμούς τους για το μέλλον των αγροτικών εκμεταλλεύσεων στο νομό, λόγω λειψυδρίας και άλλων προβλημάτων.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos