Από τη γιορτήΜέσα σε εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) στον πεζόδρομο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χερσονήσου το χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Χερσονήσου.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν τα παιδιά από το Δημοτικό Παιδικό και Βρεφονηπιακό Σταθμό Χερσονήσου με την «Αναπαράσταση της γέννησης του Ιησού» από το τμήμα νηπίων.

Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν πρωτότυπα στολίδια, χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, κάρτες και προϊόντα της UNICEF απολαμβάνοντας παράλληλα χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παραδοσιακά εδέσματα και το περίφημο «γλεκ» (ζεστό κρασί με μπαχαρικά).

Από το παζάριΚαθόλη τη διάρκεια την εκδήλωση συνόδευαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια οι χορωδίες του ΚΑΠΗ δήμου Χερσονήσου, το «Μουσικό Εργαστήρι»και η νεανική δημοτική χορωδίας Χερσονήσου.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα προσφερθεί στον «Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί», ενώ αρωγοί στην υλοποίηση της εκδήλωσης ήταν: ΚΑΠΗ δήμου Χερσονήσου, ΚΗΦΗ δήμου Χερσονήσου, Φιλωνίδειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λ. Χερσονήσου, Σύλλογος Προστασίας Περιβάλοντος και Παραδοσιακών Οικισμών Χερσονήσου, Φιλόπτωχο Ταμείο Ενορίας Χερσονήσου και Αθλητικό Σωματείο Πολεμικών Τεχνών Χερσονήσου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos