Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών  στο Πανεθνικό Συλλαλητήριο στις 13 Μαΐου
σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ όλοι ΔΥΝΑΜΙΚΑ σ’ αυτό το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Το Κίνημα μας αποφάσισε όχι μόνο την συμμετοχή και την στήριξη μας στο Συλλαλητήριο που θα διεξαχθεί στην πλατεία Συντάγματος το μεσημέρι της 13ης Μαΐου, αλλά θα αναλάβει και κάθε δυνατή πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη διοργάνωση του.

Η Άμεση Απελευθέρωση των Απαχθέντων Στρατιωτικών μας,

η Απαίτηση να σταματήσουν όλες οι διαδικασίες για το Σκοπιανό,

η Μακεδονία δεν Παραχωρείται και δεν Εκχωρείται,

η Ανάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας,

η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Νομιμότητας,

η Επανάκτηση της χαμένης μας Αξιοπρέπειας Ατομικής και Εθνικής και

η Καταδίκη όσων εγκλημάτησαν εις βάρος του έθνους μας.

Είναι τα αιτήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Πατριωτών, προς όλο το διεφθαρμένο και εχθρικά κινούμενο προς τον λαό Πολιτικό Σύστημα, που υπηρετεί παραδομένο τις οδηγίες της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οδηγώντας τους Έλληνες και την Ελλάδα στον αφανισμό.

Έχουμε Ιερή Υποχρέωση απέναντι στην Πατρίδα μας και επιβάλλεται να την ελευθερώσουμε επιτέλους από τα δυσβάστακτα δεσμά της πνευματικής και οικονομικής εξαρτήσεως, που της επιβλήθηκαν δόλια και ύπουλα από ξένα και εγχώρια κέντρα εξουσίας.

Με αισθήματα ανθρωπισμού και φιλοπατρίας, μακριά από τον κομματισμό και τις προσωπικές φιλοδοξίες, σας προτρέπουμε να μη μένετε αδρανείς περιμένοντας μοιρολατρικά την ιστορική και βιολογική σας εξαφάνιση και σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ όλοι ΔΥΝΑΜΙΚΑ σ’ αυτό το  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, πως το κατεστημένο στο οποίο είχαμε στηρίξει τις ελπίδες μας επί δεκαετίες, μας πρόδωσε και μας παρέδωσε βορά στους ξένους μεταπράτες και εμπόρους ψυχών. Η μόνη μας ευθύνη, είναι η απραξία, που ιστορικά θα ενέχει συνενοχή….

Ο Έλληνας φτωχός ζει, Αιχμάλωτος χωρίς Αξιοπρέπεια και Πατρίδα, δεν ζει!

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos