το τμήμα Αιμοδοσίας σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου
το 2ο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου

Από την Διοίκηση των Διασυνδεόμενων Γ.Ν.Λασιθίου-Γ.Ν.-ΚΥ Νεαπόλεως “Διαλυνάκειο” και το τμήμα Αιμοδοσίας της Οργανικής Μονάδας Έδρας Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι από Τετάρτη 18/03/2020 οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται σε απομονωμένη αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, η  είσοδος της οποίας είναι επί της οδού Εργατικής Εστίας που βρίσκεται στον παράλληλο δρόμο της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που περικλείει το Δημοτικό Σχολείο.

Αυτό γίνεται στα πλαίσια πρωτοβουλιών για προσέλκυση αιμοδοτών που αποφεύγουν να προσέλθουν στους χώρους του νοσοκομείου αυτή την περίοδο.

 Οι αιμοδότες καλούνται να προσέρχονται χωρίς συνοδούς αν αυτοί δε σκοπεύουν να αιμοδοτήσουν. Επιπλέον παρακαλούνται, για ευνόητους λόγους, να αποφεύγουν να προσέρχονται οι αιμοδότες όταν υπάρχει   το παραμικρό σύμπτωμα κρυολογήματος τόσο στους ίδιους όσο και στο  περιβάλλον τους .

Το ωράριο αιμοληψιών θα είναι καθημερινά  9:00 – 13:00  το πρωί  και Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα  5:00 – 19:30.Τηλ. επικοινωνίας  2841343103

Η Διοίκηση και το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμου Αγίου Νικολάου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κύριο Χάρη Αλεξάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για παραχώρηση της προαναφερθείσας αίθουσας προκειμένου να διευκολύνονται οι αιμοδότες και να καλυφθούν οι ανάγκες της αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας.

Σχετικό:

Επίταξη μέρους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου για τις ανάγκες του νοσοκομείου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos