ο βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης με τ σύζυγο του και τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου
ο βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης με τ σύζυγο του και τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου

Έμπρακτα απέδειξε την κοινωνική του ευαισθησία, ο βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης με την προσφορά σημαντικής ποσότητας τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου, συμβάλλοντας ενδεικτικά -με τον τρόπο αυτό- στις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα, καταδεικνύοντας αν μη τι άλλο τον ενισχυμένο ρόλο που θα πρέπει να έχει η τοπική αυτοδιοίκηση στον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε σχετικές του δηλώσεις ανέφερε : «Είναι γεγονός, ότι τα κοινωνικά παντοπωλεία τόσο στον Άγιο Νικόλαο, όσο και στην Νεάπολη, αποτελούν «ανάσα ζωής» για πολλούς συμπολίτες μας και παράλληλα δίνουν την δυνατότητα ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων.

Σήμερα (18/4)–πρόσθεσε-είχαμε τη χαρά, να επισκεφθεί το κοινωνικό παντοπωλείο Αγίου Νικολάου, ο βουλευτής της Ν.Δ και τ. πρόεδρος του κόμματος κ. Γιάννης Πλακιωτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγο του Αφροδίτη, ο οποίος με την προσφορά σημαντικής ποσότητας τροφίμων, απέδειξε ότι τόσο οι θεσμικοί εκπρόσωποι, όσο και οι επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, αλλά και οι πολίτες – σύσσωμη η τοπική κοινωνία- μπορεί και πρέπει να σταθούν αρωγοί στην καθημερινή προσπάθεια των στελεχών του Δήμου για την στήριξη των συμπολιτών μας, οι οποίοι  εξαιτίας συγκεκριμένων γεγονότων έχουν βρεθεί σε κατάσταση ένδειας και χρειάζονται την στήριξη μας.

Ευχόμαστε –επεσήμανε- το παράδειγμα του βουλευτού Λασιθίου, να ακολουθήσουν και άλλοι θεσμικοί φορείς, δεδομένου,ότι η κίνηση ενός επώνυμου στελέχους, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία των συγκεκριμένων δομών και διευρύνει τις μελλοντικές  δράσεις.

Ο βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ  , τ.πρόεδρος του κόμματος κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, σε δήλωση του έκανε γνωστό ότι: « Ενόψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ, επισκέφθηκε με την σύζυγό του Αφροδίτη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου, προκειμένου να συγχαρούν τους εργαζόμενους για το κοινωνικό έργο που παράγουν και να δηλώσουν- με την παραπάνω προσφορά τους- την στήριξη στο κοινωνικό έργο των συγκεκριμένων δομών .

«Πραγματικά- ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης- αξίζουν συγχαρτήρια σε όλους τους εργαζόμενους, που σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή,με συντονισμένες προσπάθειες, καλούνται να καλύψουν σημαντικά κενά του κράτους και να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της φτώχειας και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο βουλευτής της Ν.Δ συνεχάρει την διοίκηση και τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου για τον ρόλο που διαδραματίζουν, ώστε να λειτουργούν συντονισμένα και με άρτια οργάνωση οι κοινωνικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν.

Κάλεσε δε, τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, να στηρίξουν το έργο στελεχών και εθελοντών, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές, προσφέροντας από το υστέρημα τους, προκειμένου να ανακουφιστούν και να στηριχθούν έμπρακτα, άπορες και κοινωνικά αδύναμες οικογένειες!

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos