Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τμήμα Ιεράπετρας

Οι καιροί χαλεποί και οι ανάγκες πολλές.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες γιατί τις ζούμε καθημερινά μαζί σας.

Πολλές φορές ευχηθήκαμε να έρθει εκείνη η στιγμή όπου τα Κοινωνικά Ιατρεία-Φαρμακεία-Παντοπωλεία να είναι αχρείαστα και με χαρά να κλείσουν.

Όμως 300 περίπου συμπολίτες μας, περιμένουν τις μέρες των γιορτών τη δική σας υποστήριξη. Όχι μόνο για τα αγαθά, άλλα για το αίσθημα αλληλεγγύης. Ότι δεν έχουν εγκαταλειφθεί. Ότι δεν είναι μόνοι. Και αυτό αίσθημα, η Ιεράπετρα δεν θέλει να το νοιώσει κανείς.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, καλούμε όλο τον κόσμο σε μια αγκαλιά αγάπης.

Προσφέρουμε για την

«Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης  χαράς »,

καθημερινά στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού.

Επειδή θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή σας στην όμορφη αυτή ιδέα, σας παραθέτουμε κατάλογο των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες που θα ετοιμάσετε. (Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια οικογένεια θα διατεθεί ):

 

Α)   2 κιλά κρέας (υπάρχουν καταψύκτες για την φύλαξη έως την ημέρα της διανομής )

Β)   2 κιλά ρύζι

Γ)   2 κιλά ζάχαρη

Δ)   1 κιλό φασόλια

Ε)   2 κιλά αλεύρι

ΣΤ) 2 φακελάκια καφέ

Ζ)   5 κουτιά γάλα εβαπορέ

Η)  4 πακέτα μακαρόνια

Θ) Ένα παιγνίδι προαιρετικά. (Η τοποθέτηση παιγνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά).

   Επίσης, κατά την επιθυμία σας, μπορείτε να φέρετε κάποια τα παραπάνω είδη, ή μόνο κρέας ή ολόκληρη τσάντα.

 Οι τσάντες μπορούν να παραλαμβάνονται καθημερινά στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού ώρες γραφείου ή  μετά από τηλεφώνημα σας στο 28420 – 25466, οπότε Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα περνάνε από τον τόπο εργασίας σας για την παραλαβή. Η διανομή στις άπορες οικογένειες θα ξεκινήσει το Τετάρτη 20-12-2017 .

Καλές Γιορτές

Καλή μας επιτυχία στην όμορφη αυτή προσπάθεια.

Οι Εθελόντριες, οι Εθελοντές, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos