Ψιμάρνη, Ατσαλάκης και το συγκρότημα

Από την τελετή

Με μια απλή τελετή – γλέντι, που στήθηκε στον χώρο του Τ.Ε.Ι. Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής στα Λακώνια, τη Παρασκευή (5/10), ο Σύλλογος Φίλων Ανωτέρων και Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και ο Δήμος Αγίου Νικολάου, από κοινού με τον Σύλλογο Των Φοιτητών του τμήματος, υποδέχτηκαν τους νέους φοιτητές που πέρασαν στο τμήμα και για πρώτη φορά, ήρθαν και μένουν στη περιοχή.

Αρκετοί ήσαν και οι φοιτητές από άλλες χρονιές που παραβρέθηκαν, αλλά και κάτοικοι από τη γύρω περιοχή και τον Αγιο Νικόλαο.
Το γλέντι είχε αναλάβει ο Νεκτάριος Ατσαλάκης με το συγκρότημα του, ενώ οι φοιτητές την κουζίνα για τους καλεσμένους και το σερβίρισμα.

Φοιτητές και κάτοικοι

Από το γλέντι

Η διευθύντρια του τμήματος κ. Ψιμάρνη, καλωσορίζοντας τους φοιτητές, συνεχάρη τους νεοεισαχθέντες, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή διαμονή στον τόπο. Είναι εξαιρετική η επιλογή τους η οποία θα τους εξασφαλίσει μια καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.
Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κουνενάκης, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στο Σύλλογο φοιτητών για τη πρωτοβουλία, καλωσόρισε τους φοιτητές σε έναν τόπο φιλόξενο, καλώντας τους να τον ανακαλύψουν.
Από τη πλευρά του, εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Ανωτέρων και Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μασσάρος, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές σπουδές, διαβεβαιώνοντας ότι στα τέσσερα χρόνια των σπουδών, θα περάσουν καλά στη φιλόξενη πόλη που τους δέχτηκε.
Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου των φοιτητών, καλωσόρισε με τη σειρά του τους πρωτοετείς.

Το γλέντι κράτησε αρκετές ώρες, και τα σχόλια ήταν θετικά. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos